Oliko fysiikkanallella nenää??

fysiikkanalle

Toivottavasti päivittäminen ei jää taas vuodeks tähän 8′) yritän parhaani mukaan päivittää enemmän tästä eteenpäin snif.

(håhåhåhåhåå I diid it! Noniin Hildur, jään jännityksellä odottamaan et tarjoatko mulle kaakaot joskus >:D joskus hamassa tulevaisuudessa kun seuraavaksi nähdään hue hue!)

3 vastausta artikkeliin ”Oliko fysiikkanallella nenää??

  1. Hyvä Heini! Mää pukkaan kans jotain ulos tänään, viimeistään deadlinet kolisten ja itkua tuhertaen :””D

    Taistelkaamme uljaasti saamattomuuden peiccoa vastaan!!

  2. Jee mä meinasin just lähtee ahistelemaan sua et HEINI koska päivität taas sun hienoo blogia mut olitkin tehnyt sen ilman kehotusta! Mäkin alotin just Inktober-haasteen et saisin ees jotain piirrettyä (hei oon taidekoulussa et luulis et piirtäminen ois joku juttu mut EI).

    • Hiii yhyy kiitos :D! Damnit ku oonki niin huono päivittämään huoh, mut hei, ehkä tänä vuonna saisin pidettyy paremman tahdin! Ehkä! Ja siis, mitä oon kuullu muilta kavereilta jotka on kans taidekouluissa ni ei oo mitenkään itsestäänselvää et piirtäis silti vapaa-ajalla vaikka taidekoulussa oliskin haha! Mut jeee toivottavasti inktober autto sua pääsee piirtämisen makuun taas 8)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *